Perfect Home Camilla Kvist

God förmiddag alla mina kära läsare. Det kommer i dagens inlägg att handla om ett företag som jag alltid vänder mig till när det är dags att köpa julklappar till personalen. Då går jag i vanlig ordning till en butik som heter Perfect Home Camilla Kvist. Har ni hört talas om denna butik förut? Det är i alla fall en butik för dem som är intresserade av heminredning i Umeå, Skellefteå eller Piteå. 

Vad köpte jag då till personalen? Det kan jag tyvärr inte avslöja. Det har inte varit paketutdelning ännu och jag misstänker att det är flera ur personalen som läser i denna blogg, jag vill inte avslöja vad de kommer att få i gåva, men jag kan i alla falla avslöja att det blir något riktigt vackert. De blir säkert lika glada för denna present som det de har fått tidigare år. Hur som helst så tycker jag att Perfect Home Camilla Kvist är en fin liten butik. Är ni intresserade av heminredning i Umeå med omnejd, eller att köpa julklappar även till er personal, då är den här butiken den optimala butiken! Det är alltid trevligt med sådana här butiker som erbjuder inredning med mera. Det ger mig och många andra konsumenter ett val. Alla vill inte handla på Ikea, vi är många som tycker om det där lite mer unika sortimentet som man finner i en sådan butik som Perfect Home Camilla Kvist. Så är ni intresserade av heminredning här uppe i Norrland, så är ju denna butik bäst på detta inom heminredning här i Umeå med omnejd, åtminstone är det vad jag anser!